Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


på min vandring


2017-04-14 17:56 av the wildcat (medlemsid: 79522)


tänkte jag på dig ville visa dig min dag
gick förbi en kyrka porten var stängd
hörde människorna därinne sjunga
det var en konsert
gick förbi Klockriket nära minnesgården

där fann jag de första primörerna
nässelbarnen


kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-29 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP