Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvandlingen

 

I morgon när jag vaknar ska inga spår

av min dekadens vara kvar

Då ska jag vakna och börja leva fri från allt

min kropp ska vara ett tempel av frid

och min själ ska sväva högt över land och hav

Jag ska skåda brisen över havets horisont

höra fåglarna sjunga som bara de kan

och du ska stå där framför mig

Med din utstäckta hand redo att famna

det som jag är och i förvandling kan bli

bara din, för alltid din käresta

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-08-30 00:48



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Varför först i morgon, tänker jag som alltid predikar om hur viktigt det är att leva "här och nu".
Men kanske har du rätt. Att sova på saken kan oftast vara bra.....
Annars är de en underbar dikt som fyller min själ med hopp och glädje. Och en önskan om att livet verkligen ska bli så underbart som diktens "jag" önskar.
2018-09-06

  Lars Hedlin
En varm önskan skriven i djup stark känsloanda!
2018-09-02

  Marita Ohlquist VIP
Livskraft och livsglädje, tänker jag när jag läser din fina text!
2018-08-30

  ULJO
Fina ord
2018-08-30

  Feliaxel VIP
Hoppas morgondagen blir som du vill
2018-08-30
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP