Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En misstänksam man

 

 

Mina kinder har 

fåror där tårar

har runnit

 

Mina händer är

knutna,

redo till strid

 

Min rygg är böjd 

efter allt smygande

 

Mina ögon flackar,

rädd för kontakter

 

Min misstänksamhet 

växer dag för dag 

 

Isspikar i själen 

 

En långsam resa

med tillslutna fönster 

 

Utan behag




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 494 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2018-08-30 01:28

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Huga, inget lyckligt leverne här inte
2018-08-30

    ej medlem längre
Ryser igenkännande
2018-08-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Så mycket smärta i varje ord! Måtte ditt liv ändra riktning och smärtan svalna.
2018-08-30

  WyS VIP
Livet lär! Genomskådandet smärtar när dimman lättar!
2018-08-30

  Kungskobran VIP
Endast att bli munk eller eremit återstår
2018-08-30

  Boneyfrank VIP
Livets erfarenheter präglar och sätter spår. Man blir luttrad och kanske lite färgad (negativt) med åren...det hör till!
2018-08-30

  Niliboy
Javisst, så kan det vara. De har inte upptäckt bönen ännu!
2018-08-30

  Öknens Ros VIP
Ett tillstånd präglat av osäkerhet över tillvaron.
2018-08-30

  Lottie Ålhed VIP
Väl skildrat sinnestillstånd
2018-08-30

    ej medlem längre
Om Dina händer är knutna för strid, behöver Du inte smyga med hukande rygg. Stolthet och styrka har Du och tid, för att göra tillvarons plats trygg
2018-08-30

  Valter Örn VIP
Visst är det viktigt att vara kritisk för att inte gå på allt tokigt; men när det har gått över till att bli en fobi då är det inte längre friskt.
Bra skaldat om ett sinnestillstånd som satt fåror i själen 1
2018-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten