Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tomheten tömmer mig, mer på livslust än annat, världens smärtor ägnat sig, för ett öde som är mitt!


tomheten

du har lärt mig det
har jag lärt mig det
när ångesten anländer
då är bäst inte vara poet

för en krossad vas, bara
döden eller minnena som gäller..
ändå, vad mer kan den säga
förutom det som har varit eller blivit..?




Fri vers av Endless Love MS
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-30 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS