Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grön-vit vals

Flyter
som näckrosen
över stilla vatten
med ådror
djupt förankrade
i djupkärrs botten

Bärande mitt vackra
vita bagage
av rosenknopp
som sakta och
behagfyllt
öppnas mot
molniga skyar

Akompanjerad
av gröna strängars
grön-vita vals




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-30 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP