Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Scener ur det fria landet

Viskande landskap
Törstande efter syre och svalka

Panorama över brända jordar
Uteblivna skördar
Världshavens drunknade öar

Flyende hemlösa
söker ny gemenskap
i klimathotens tid

Den välkomnande naturen
saknar vi och sörjer
Med ens känns allt "det nya"
vi måste producera inte
lika viktigt

Inte ens flygresorna är längre
lika nödvändiga

Alternativa färdvägar efterfrågas




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-30 08:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Med vidvinkelperspektiv över världen spelar de små problemen mindre roll.
2018-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP