Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mystradamus spår

Mystradamus spår

att vi kommer att

~*Drömma*~

hela kvällen



Mystradamus spår

att vi kommer att

~*Våndas*~

hela natten


Mystradamus spår

att vi kommer att

~*Gråta*~

hela dagen



Mystradamus spår

att livets mysterium

är ett för evigt öppet sår



Som aldrig kommer att läka




Mystradamus spår

att vi ska

plåstra om varandra



hela kvällen




precis som igår




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-04 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman