Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: Höst nostalgi hemifrån.


En "Hollywood-genre" -kampanj mot länder med dubbla moral.


Temporer exilerade 1 miljön dagens syriär får återvända till sitt hemland, 1 miljon jobb finns i Rumänien men menar att man bara söker arbete i en belegrad stat?
När det finns civilieråde gott om att välja på!


Stats Chefer frågade också organisationen av amerikanska stater och Europa att undersöka mord och misshandel som rumänska utsattes för exil i EU-länder.

 

Dem engång blivit medborgare rumänska dissidenter har utsatt för förtal...information pågår och samlas kontinuerligt.

Miljoner invandrare emigrerade på grund av fattigdom, hyperinflation, konkurs av offentliga tjänster och luckor i europeiska länder eller kontinenter.
Den socialistiska regeringen säger att denna massiva exodus beror på en "högerkampanj" och att invandrare kommer att komma tillbaka eftersom den ekonomiska åtgärdsplanen, som antogs i förra veckan, kommer att ta landet ur krisen.




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-30 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP