Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blir inte arg...

Jag försöker överleva Stockholm
Och du Sveriges högsta berg
ett stryptag om min hals
Är som stadens luft
Och salt
Trodde jag skulle klara av det
Men jag gör nog inte det




Fri vers (Fri form) av Mirjo
Läst 151 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-30 11:24



Bookmark and Share


  Per Drysén
Överlevnad i saknad efter den ende är jobbig
2018-08-30

    Max Poisé
Motgångar föds av omgivning!
Tack för denna!
2018-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Mirjo
Mirjo