Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skottår - då skjuter vi våra förrädare

Skottår

är åren

då vi skjuter

våra förrädare


Vart fjärde år

kommer dom till palatset


Vart fjärde år

går dom till graven

med sina lö(g)ner




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-31 18:12



Bookmark and Share


  Viksten
Genomskådande text
Jag stöttar bara demokratiska fronter nu
Läs min dikt Det nya frälset
2018-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman