Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skämt

kassera skämten
det är allvar nu
tala med alla som vill lyssna




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-30 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader