Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


stenen


kunskaper på ont och gott
strömmar över oss varje dag
slår ofta ner som hagelkorn i själen
snart växer mossa på stenen

kunde jag bygga ett rede av grenar
ett flor av fjäder
som gömmer våra ögon
skuggar våra ögon från natten
gjorde jag det

så träden återtar ljuset

jorden välver sina hav och skogar
fastän allt står stilla
vad än som sker
varför smälter inte alltet till aska
då livet står där ute
darrande i klungor

frysande av isdropparna som faller:

16-åring häktad - misstänkt för att ha mördat
en hemlös EU-migrant i en park i början
av augusti
häktad på sannolika skäl
/den högre graden av misstankegraden/
allt hände i Husqvarna





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 290 gånger
Publicerad 2018-08-30 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP