Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bak Hyenornas fördömande öron


Dyngspridaren tog näring
Av andras tillkortakommanden

Spred den till alla och en var
Som var sugna på att lyssna

Fick sedan skulden bakom
Ryggen när andra vuxit av

Skitsnacket i skogsbacken

Se det där var en riktig
otäck Dyngspridare det!

Men vad gott skitskvallret gjort
Till de egna rötterna i smyg

Det talades det väldigt tyst om!







Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-30 17:32



Bookmark and Share


  bumerang
Det handlar om hur lätt man i gemen låter sig påverkas, tänker jag.
Hur man själv är begåvad med att vända energierna.
Andra kan man inte påverka.

Men texten var bra.
2018-08-31

  Kungskobran VIP
Skvallerbytta bing bång
går till alla gårdar
slickar alla skålar
Ha ha ,ha ha
2018-08-30

  Valter Örn VIP
Det finns människor som det gått snett för och som sedan blir dyngspridare och missnöjesröstare, men han förstår inte att om hans dynga vinner kraft så är det han själv som står som förlorare.
Bra fackla !
2018-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP