Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-09-06 kl 21:38


droppen



skälver i solen
tåren från våra oåtkomliga världar
förenas med havet
oändligheten rinner
över vår ruta
Alltid

Vi




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 304 gånger
Publicerad 2018-08-30 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP