Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om mitt liv vore en tavla

Om mitt liv vore en tavla

Skulle den tavlan sakna en tydlig bild

Ty var gång jag trott mig fångat mitt liv

Visar det sig bara vara en tillfällig illusion 

En falsk trygghet som bara varar för stunden

Så mitt liv är ett virrvarr av små fragment

Scener som kommer och lämnar ett spår i hjärtat

För att sedan försvinna bland smärtande minnen

Som tillsammans inte bildar något annat

Än en suddig konturlös färgskala

I mitt liv som bara har en fast ram

Där det enda som syns tydligt är

Att jag har blivit född och därigenom existerar

Samt att jag en dag kommer att dö




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-30 19:35



Bookmark and Share


  bo.rackson
Det flyktiga men värdefulla vi försöker fånga - som bildar vår egna liv och dess mening...
2018-09-11

  Lars Hedlin
Känsla och beröring i dina ord!
2018-09-02

  ULJO
Som en självbiografi
2018-08-31

  Marita Ohlquist VIP
Berörande självporträtt!
2018-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP