Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regnvädret i dag

genererade två blöta vänner varav lejonet J var fastkopplad i tre småhundar när vi snirklade oss fram på trånga gator som omringade alla skokartonger till hus. en del hade två våningar och en mysig pytteliten altan där det fick plats stora krukor med prunkande färgrika blommor. andra hade enbart en trappavsats och där var planterat växter så mycket som gick på den minimalistiska jordytan.

vi hade bestämt oss för avverka ett område där vi snabbt kunde dela ut Fi-information. en timma tog det oss i småregnet. fast förmodar vi hade gått halva området men bryr oss inte resten. vi måste sprida oss punktvis över stan. i morgon blir det också regn men vi fick nog av vätan dagen D. dessutom två brallisar som har dåligt lokalsinne kan lätt gå vilse bland kringelikrokarna som löpte kors och tvärs. hur de bofasta hittade hem i nattmörkret var för mig en gåta och de som kom hem från festen? undrade hur många som fick påhälsning i midnattsmörkret och krävde få komma in?

det där med att gå vilse naturligtvis hände det mig. inga brevlådor fanns på min sida utan jag gick in på korsande högra gata där de fanns och jag delade ut mina lappar varefter tja J var försvunnen vart ?

om vi inte haft mobil med oss båda två hade jag nog stått där ännu i regnet ! nåja jag hade gått åt rätt håll insåg jag när jag frågade en kille som var ute med sin jycke efter riktningen ut ur planteringen.

han viftade åt det håll jag var på väg. sen mörklägger jag resten av historien för den andra har svårt lokalisera en del kända byggnader i stan. jag var för övrigt glad få hjälp för J har RA och inte kunnat stå på ena foten i flera dagar men sent igårkväll som ett mirakel var hon helt OK.

nästa vecka är däremot lovande. ska bli sol. hoppas du mår bra älskade klokuggla tänkte på dig speciellt i dag. jag får myror som är elefanter ibland och undrar vad som händer.

God natt kram <3




Prosa av morgonstjärna VIP
Läst 330 gånger
Publicerad 2018-08-30 20:13



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så bra beskrivet vandrar med i minnet
2021-12-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP