Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näckros

dina mjuka stadiga hårda armar

omsluter mitt jag

din kropps älskande värme ryser mig

du viker ut och in varenda blad

min brygga är upphöjt solid

under rinner floden Styx. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-30 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP