Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drunk, drunk...and drunk.


Just sayin'

Det var därför alkoholen var så satans viktig. 
För det var och är den enda gången jag kan se dig som ett redskap
Och inget annat.

Och

Det är då jag kan höra din sorg och rädsla
som du annars försöker gömma. 

Kära du

Akoholen klär av dig snabbare och mer noga
än något annat.
Och då äntligen så finns det någon slags balans mellan oss. 

 




Fri vers (Fri form) av Flisan
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-30 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan