Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Glöm aldrig bort dig själv.

Min mamma tog fram tomtebobarnen här om dagen för att ta med sig till Kanada där min syster som precis blivit en mor till sitt första barn bor.
Den här boken är välanvänd och det kommer behövas tejp eller lim för att se till att den håller i några år till.

Jag har älskat böcker så länge jag kan minnas. Omslagen, sidorna, och sättet dom får en att leva i en annan värld ett tag. Men när jag själv satte mig ner och skrev så märkte jag att mycket av det jag skriver ner är självbiografiskt.

Jag började skriva poesi när jag var 13 år. Efter något år så frågade jag min svensklärare om han ville läsa några dikter som jag skrivit . Han sa att det var riktigt bra och att jag kunde bli ännu bättre om jag kunde vidga mina syner och kanske skriva om mer än kärlek, så har jag försökt. Ofta med många krafter då kärlek är en stor del av mitt liv. Jag letade inspiration i böcker utan något tillräckligt bra resultat. Men när jag snabbt bläddrade igenom tomtebobarnen innan mamma packade ner den så insåg jag en sak. Fler personer än bara jag vill ibland fly till en annan värld. Och det är det som är så fint med böcker och med att skriva. Ingen annan än jag själv kan bestämma vad orden ska betyda....




Fri vers (Fri form) av Flisan
Läst 244 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-08-31 01:01



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
"Ingen annan än jag själv kan bestämma vad orden ska betyda"

Fantastiskt bra avslut på texten!
2018-08-31

  Stay Golden
So very true ^^
2018-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan