Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven på sommarens sista dag.


Avlösning

hösten på tröskeln

viftar undan sommaren

tackar för senast




Bunden vers (Haiku) av Iréne S Räisänen VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-08-31 08:40



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2018-08-31

  Poeten Salvador VIP
Lyckligt utrop. Trots hösten
2018-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP