Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dagligljushandel!

En dagligljushandel, en sån där, som man kan finna utomlands!
Jag har min bild klar, har du din?
Är det bilden, som jag ser den, eller har du en helt annan bild?
Är det en helt annan typ av varor, som du förmedlar?
Än min Dagligljushandel...




Bunden vers av Mim
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-31 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim