Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SD är inte rasister 2

 

 Inga nazister har vi bland våra kandidater!

Eller jo, bara några, tiotals eller kanske fler

Men det är inget problem i vårt parti, det löser vi lätt 

Vi slänger ut dem men för nya, unga nazis har vi redan förberett 

 

 

 

https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/sd-politiker-fornedrar-offren-for-forintelsen/




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-31 15:45



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Javisst, de slänger ut dem men det är riktiga journalister som hittar rassarna. SD rensar inte ut dem efter egen intern koll av sina medlemmar.

2018-09-03

  Fulbergarn
jag tror de är nedlusade av dem
2018-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP