Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The perfect match


du föredrar mitt hjärta
mitt sinne, min snällhet

min tunga
min dyrkan, min plånbok

men att bli knullad hårt
av en alfaman, en riktig man

tur att jag gillar att se på
samt slicka dig därefter























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 419 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-08-31 14:26



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
det kan inte smaka gott! usch för andras sperma!
2018-10-07

    ej medlem längre
Du är väldigt ug. Som en cuckold. Men så länge alla mår bra och det är samtycke, lägger jag inga värderingar i det. Dina texter griper tag. Du är bra på ord.
2018-09-04

    ej medlem längre
"Do you still fuck her face to face?"

2018-09-01

  Öknens Ros VIP
Aldrig haft en önskan vara aktiv partner?
2018-08-31

  lodjuret/seglare VIP
Så om en kvinna är lesbisk, hon har bara 'valt bort en han'? Fast om hon är bi, hur är då hennes cykel? Räknas maskinen som trehjuling om cykeln har paret bak till eller fram till, av hjul?
2018-08-31
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando