Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter branden

 

en flik av himlen kommer mig till del

jag andas in det nya friska

hör friheten i träden viska

sakta såren läks vår värld blir hel

 

 

 

 

                                                                                                                  




Bunden vers (Rim) av Per Rydberg
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-31 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg