Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vem är hon ?

 

En fager mö
sitter vid en sjö
Naken på en sten
själen verkar ren

Hon leker i vattnet med tårna
kylan ilar upp till knäskålarna
Men hon ler ändå gott
omedveten om kylan i stort

Bakom henne syns skymningen
anlända till skogsmynningen
Skogen blir snabbt mörkare
ändå ler hon utan att bli tröttare

Plötsligt reser hon sig upp
ögon blixtrar som om hon vore ledare för en statskupp
I nattens mörker framträder hennes sanna face
önskan om att döda ljuset i ett mördande race




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-31 16:05



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
snygg metafor! mörkret närmar sig oss oanade en vecka kvar och vi får svaret ÖDESVALET !
2018-09-02

    ej medlem längre
Hon är den som bedrar jordens invånare och leder dem bort från sanningen.
2018-08-31
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP