Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ta tillvara det ljusa i livet



2017-04-18 22:07 av the wildcat (medlemsid: 79522)

Dimvaggad morgon flyr
solstrålar motar grådasket bort
öppna dina fönster och dörrar inom kort
en ny ljusare morgon gryr
tanka själen full med livgivande ljus
ge sommaren och ditt liv en ny chans
nu ljusare blir alla sinnena
glöm slagfälten och de dåliga minnena
låt livet bjuda upp dig till dans
tanka hjärtat fullt med hopp och ljus
droppa det frusna vinterhjärtat bort
gläds åt fågelsången och blommorna
låt solen torka bort de gråa dimmorna
livet är alltför kort, slösa det inte bort
fyll ditt liv till brädden med hopp och ljus!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-31 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP