Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panik

paniken har aldrig känts så levande

så brinnande

så verklig

så djävulskt sann

 

att veta vad du gör vid klockslaget 22.00

att veta att där bryter jag vår förtrolling

 för dagen har sagt sitt

jag min själ och mitt inre

 

....byter skepnad.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-11 05:28



Bookmark and Share


  limerick VIP
Spänningen stegras till hjärtat i halsgrop!
2018-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP