Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan ut

Jag viftar bort avfallen
ur min själ
skakar kroppen
lyfter armarna
mot höjden
ritar ett regn
och en sol
låter ett nytt ljus dansa
och falla
över mina försök
att leva
hittar minst
en halv sol
i trapporna
mot himlen
mot mig




Fri vers av innakarin
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-31 22:53



Bookmark and Share


  innakarin
Tack, roligt att du tycker det.
Tycker inte om nötta ord som "kul"

2018-09-03

  Fulbergarn
Härligt, kämpaglöd i poesiform
2018-08-31
  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin