Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Identitetskris

När det svarta försvunnit

Vem är jag då

Försöker, så det knakar
mig själv förstå

Om jag inte är ångest

Tunga andetag

Om jag är som alla andra,
helt normal

Slutar slösa tårar
Slutar vara rädd

Vill inte längre hållas gisslan
av min egen själ

Vill stå för varenda del av mig

Till skenande andning och
darriga händer säga förväl

Men vem är jag då
Vad har det gjort med mig

Tror hon finns där
Hon som hade svar
Hon som visste att livet är bra

Skymtar henne ibland
Hon är alltid glad
Hon vill sjunga och dansa

En märklig känsla
Hon är ju faktiskt jag








Fri vers (Prosapoesi) av Linadrake
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-31 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linadrake
Linadrake