Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det måste ju vara det. eller?


Och det är helt okej.

Det var en fin tid.


När Marie Fredriksson kunde få mig att le genom att sjunga ''Ännu doftar kärlek'' i mina hörlurar.
Jag var sådär stensäker på att jag få skulle mitt sagoslut. 

Jag visste att det bara var en liten bula i vägen som jag skulle ta mig över om jag bara försökte tillräckligt många gånger.
Jag trodde på att det fanns en fin värld som väntade på mig med öppna armar.
Där det inte fanns några tvivel,
ingen oro,
inga brustna hjärtan,
och inga andetag som aldrig riktigt räckte till.

Jag trodde aldrig att det här var allt som det skulle bli.
Det här räckte ju inte för mig.
För precis allt gjorde ont.
Och om jag inte kunde hoppas,
Tro
Eller vänta på något bättre så var det alldeles för svårt att ens övertala mig själv att det var värt att ta ett till andetag.

Jag får fortfarande sån andnöd.
Mitt hjärta rusar fortfarande alldeles för fort ibland. 
Du vet sånt som jag tror kallas för hjärtklappning.
Och om jag kunde så skulle jag somna på en kudde dränkt med tårar.
Men jag har en individ bredvid mig som skulle undra oroligt varför jag gråter och sen inte förstå mitt svar.

Men jag har nog vant mig nu.
Att ingen någonsin kommer att förstå mig.
Och det är helt okej.

Det måste vara det.

 

 




Fri vers (Fri form) av Flisan
Läst 224 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-09-01 01:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ok. skitbra text. vi hörs!
2018-10-13

  Peter Stjerngrim VIP
Nej! Det måste definitivt inte vara okej ... Men ibland kan det behövas en hjälpande hand som visar att det finns något mer än så ...
2018-09-02

  Livet1 VIP
Det gör ont.
2018-09-01

  annapoem
Måste det verkligen vara okej?
Det går an, men är det okej?
2018-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan