Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ord du skriver, till Minkki som skriver de kortaste dikter jag står ut med


VARJE

Varje ord
är en lucka som öppnas
i ditt hjärta
i någons hjärta

Varje ord du skriver
är en risk
en möjlighet
att bli förstådd
och missförstådd

I flygplan finns
luckor i taket
för det sista du lägger ifrån dig, sjalen
och det första du kan behöva, syrgasmask


Små ord är mod  närhet
energi
och värme från en hand
en kort nysning
av livet självt




Fri vers (Fri form) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2018-09-01 09:32



Bookmark and Share


  Krimskramsan VIP
Vad vackert, lätta enkla textrader med så mycket innehåll! Gillar det skarpt!
2018-09-24

  Minkki VIP
Tack, Ciralina, det var en överraskning!

Älskar särskilt bilden av flygplan, för jag älskar att flyga (och båta, och bila, och cykla, och ro, och gå, vem sku tro det;)

"en kort nysning
av livet självt"
en genial bild, för hur ofta har inte vi som skriver här livssnuva ...
2018-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP