Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtlös

 

 

Minst av allt störst av

allt skattesmitaren som

betalar krognotan

på tillfälligt besök för

att få nya hjärtklaffar

 

pompöst skrytande

tycker vi är dumma som

inte utnyttjar

systemet tar mitt ansvar

står för min del av notan

 

riskapitalist

som äger vårdbolag och

friskolor nyttjar

högkostnadsskyddet dricksen

får vi andra betala

 

störst av allt är minst

av allt denne potentat

en gång i tiden

socialdemokrat som

blivit Sverigedemokrat

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-01 10:25



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Precis , helt apropå så känner jag en hippie som gått från S till SD
2018-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP