Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaskeloten och elefanten

 

 

Största hjärnan blev

kvar i havet näst största

rov för människan




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2018-09-01 11:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Elefantens sorgsna snabel.
2018-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP