Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vad ska du heta

Du lilla söta vän
Inget namn har du än
Vad ska du heta
ja det skulle jag gärna vilja veta

Vilket namn passar dig
det jag varje dag frågar mig
Kanske Ludde passa kan
det är ju faktiskt en han

Nej jag måste leta vidare
namnet måste passa dig
Det finns många att välja mellan
men måste faktiskt bestämma mig

Jag ska titta på dig
och till himlen be
Att namnet kommer till mig
och att det faktiskt passar dig




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-01 11:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Livets härliga stunder!
2018-09-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra om mattes funderingar kring ett passande namn!
2018-09-02

  ULJO
Fint diktat om en vad jag förstår tilltänkt vove
2018-09-01

    ej medlem längre
Sylt!

2018-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP