Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som det är

 

 

livet är summan av alla tillfälligheter

samt det som därutöver händer




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-01 12:04



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
c'est la vie
2018-09-03

  BenGust VIP
Då är det många som inte lever
fullt ut eftersom dessa vill ha allt utstakat utan besvärande överraskningar.


2018-09-02

  Mats Edin VIP
På pricken:)
2018-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP