Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Torget i staden jag bor har funnits sedan 1666.


Torgmadam


kära kund
vi ses en stund
i regn och sorg

hortensia?
dahlior kanske?
nejlikor doftar
i min korg

jag är den grå
ängeln på
ditt torg

säljer den sista
biten sommar
solvarmvacker
i min korg




Bunden vers (Rim) av Göran P Rödholm
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-01 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm