Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fisk

Dyr mat är fisk 

men måste ändå köpas

om man vill hålla sig frisk




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 497 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-01 13:28



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Utan fisk i längden
Torskar hälsan?
2018-09-02

  Fulbergarn
gott oxå
2018-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP