Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uttryckskanal

Jag såg att det var någon här

som liknade poeter.se

med facebook

Att folk var här för att 

glänsa och visa upp sig

Men det är verkligen 

en stor nedvärdering

av andra människor

Vi som är här drivs ju 

av att vi tycker det är roligt

att uttrycka sig

på flera sätt; 

alltså inte bara genom dikter




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-01 13:49



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Det blir vad man gör det till och visst några har visat upp dekolletaget och det gör inte ont :)
2018-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP