Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När natten dansat förbi

 

Jag tänker morgonen vaken

när tiden rusar i mina ådror

ramarna dröjer sina bilder

i blixtarnas sken.

 

Jag doppar mina känslor

i redan rörda tårar

finner ingen ånger  

när natten dansat förbi.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-01 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP