Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


naturvila

 

mörkret försvann med den varmaste vind

där rådjuren smögo fram till natthöljda sjöar 

och röken steg upp från dimklädda öar

 

förnamn vår heta längtan som spränger alla band

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-01 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP