Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
13 (e)


capricorn vobiscum

Droppar av tomrum träffar
detaljer som sluts av ohörbara skrik,
stenen skulle nå botten
om det hade existerat

dagar då stjärnljus lyser starkare än solen
och stenbocken på himlen
stoppar flykten från andra sidan

rädd att vinden inte längre blåser
och att stilleståndet är det tecken jag fruktat
likgiltighet får aldrig vinna kampen om
vad som ska hanteras som väsentligt

du behöver inte älska mig
eller fånga mitt fall.
inte ens rädda

det räcker med att du ser.




Prosa av Max Poisé
Läst 332 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-01 20:11



Bookmark and Share


  DominiQueen
VI … är många som SER Dig

Älskade vän, eller diktarjaget:
jag ser Dig
*ler mjukt*
2018-09-02

  Rise Little One
Strålande inspiration till mitt skrivande.
2018-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé