Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En befrielse

Det kan vara en befrielse
att ge upp.

Det blir den enda lösningen
att ge upp alltså.

Det behöver inte vara fel
att ge upp.

Jag kan inte kämpa som en blå
för att få ett lönearbete.

Jag tar bort ordet "kämpa"
säger istället "något att leva för"
och "något att brinna för".

Andra kan kämpa som gula å blå.

Jag har kämpat tillräckligt
och fått nog.

Varför inte leva för kärlek istället?

Bohemen




Fri vers av bohemen VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-01 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP