Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intravenös poesi

Jag avlusar dig på lögner.
Som ett värddjur du bär på otrohet.
Jag skrubbar dig ren från dofterna från andra kvinnor.
Jag öppnar fönstret för att släppa in doften av sommar.
Men luften står still. Men dina demoner vill inte ge sig av.
De stannar hos dig du Kung av Martyr.
Men om du fortfarande vill ha mig så finns jag här.
Hm, nej just det. Jag var ju den du var otrogen emot.
Så tack, men nej tack. Jag betackar mig din kärlek.
Men jag lämnar en spegel på din kudde så du inte känner
dig ensam. Utan i gott sällskap. Dig själv.
Innan jag går vänder jag mig om och ser dig le mot din spegelbild
och inte mot mig. Jag förstår. Förstår mer och mer.
Jag tänker för mig själv: Din jävel. Din patetiska jävel.
Men högt säger jag: Hej då älskling, vi ses nästa helg. Puss och kram.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-01 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP