Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag har aldrig vetat vem jag är

Allt försvinner
kommer tillbaka
det blir bara för mycket
och jag har aldrig vetat vem jag är




Fri vers av Ananas
Läst 195 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-01 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas