Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De är de och vi är vi, det är så och så ska förbli


VAL ( vampyrernas bal )

Vi har kommit igen
till det sorgliga
och ska välja en bra mellan
de två dåliga

Obotligt kortsynta
och färgblinda
de ska våra vyer vidga
och ny vision bilda

Vi fick många löften
den lista är lång
med tiden ska de infrias
just som förra gång

Och när allt är färdigt
vi får svart på vit
att trots stora förhoppningar
allt blir som vanligt

Livsvagn rullar neråt
som stjärna på fall
men haka upp det blir bätre
efter nästa val

Tänk positivt bara
tappa ej moral
håll tummarna att vi lever
tills blir nästa val

Hur som helst, när som helst
men i varje fall
ingen av oss avstår från sitt
eget ideal

Ref.

Oavsett vem väljer vi
det blir samma skit
åt vänster är en latmask
åt höger parasit
Allt fortsätter som förut
ingen ska det häva
vi ska för de jobba
de ska för oss leva

Jovo Janjicic

HOPPAS ATT MITT SAMVETE OCH HEDER
HAMNAR INTE I BLÅSVÄDER
JAG ÄR HELT OFÖRBERED
HAR INTE PÅ MIG DERAS KLÄDER










Fri vers av Jovo Janjicic VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-02 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jovo Janjicic
Jovo Janjicic VIP