Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankeverksamhet bland bortglömda planeter


Har letat och letat
Men aldrig kommit

Till vägs ände

För det var ju där
Något hände

Det kanske växer
Vita blåsippor,där
ännu en tid

regnbågen gått ner
med sin guldskatt

som gömmer sig
bland fuktig mossa


Det vore ju väldans
Lägligt

Där hoppet tänts
Till något som blivit
glömt

Och skott sig i det
fördolda allt för
Länge

När just dina ögon bär
nyckeln till att öppna
Upp den förlorade skatten

Då var det ju inte så tokigt
att du kom till världen trots
allt ändå?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-04 19:14



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Stiligt slut
2018-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP