Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Askungen

Klä ut sig
Prinsessa för en dag
Bakom prinsdröm och glassko
Suckar ett riktigt jag
Fängslad i vardags pendel
Minnet speglar vagt
En stark
Fri
Och modig




Fri vers (Fri form) av annapoem
Läst 197 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-02 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem