Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild tagen på Ånkraftsvägen i Västerås Copyright" (©) Lars Krister Hedlin


Omaka strumpor dansar!

Som ett par omaka par strumpor

Dansar vi in natten

 

Livet framför sin sköna visa

Inramad känsla smeker på len hud

 

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-09-01




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 417 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-09-02 11:17



Bookmark and Share


  Rosen VIP
så sant...omaka par förgyller varandras tillvaro
bra skrivet
2018-09-22

    ADI Nehlin
Fint!
2018-09-12

  StinaJ VIP
Vad är det de säger...omaka par leka bäst. Ja så tror jag att det är. Bra skrivet om känslan att inte vara en enhet.
2018-09-03

  Margit Grell VIP
Om att famna livet!
2018-09-03

  WyS VIP
Lustfyllt!
2018-09-03

    Dan Myrbeck
Finfint skaldat! Ovanliga ord och
formuleringar ger stort plus.
2018-09-03

  ULJO
Utomordentligt bra
2018-09-03

  bumerang

Får mig att tänka på fenomenet
”Förväntningar”.
Där finns mycket.
Denna text hittade ändå fram för Det finns alltid nått positivt.
2018-09-03

  Fem hjärtan VIP
Härlig dikt om att njuta av det som är nu., Tänker jag!
2018-09-03

  Palett
Liv, lust, åtrå !!
2018-09-02

  Engel
Obegränsad trygghet i att vara sig själv.
Så känns den här dikten.
2018-09-02

    ej medlem längre
Så mycket liv och lust och kärlek i detta lilla guldkorn till text!
2018-09-02

  Marita Ohlquist VIP
Sjung mitt hjärta, dansa min själ!
2018-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin