Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


Jag är vaken nu

jag är riktigt vaken nu

sen flera timmar

tyvärr går allt i ultrarapid

solen skiner efter en dimmig morgon

värken sitter i

inget av det jag tänkt göra i går blev gjort

jo jag bäddade rent i sängen

körde en tvättmaskin med det jag tog ur sängen

det som inte blev gjort i går

blir nog inte gjort i dag heller

skönt att tvättkorgen är tom

tvätten torr

den ska vikas och läggas på sin plats

det gäller för mig att ta lite i taget

det kan vara svårt ibland

den som inte haft denna djävulsvärk

kan inte ana eller förstå

hur det känns

det är inte bara att göra som vissa säger

bara att rycka upp sig

jag önskar inte min värsta fiende

den här värken

solen skiner

jag gläds åt det

nu när det inte är så hett som i somras

nu är luften hög och klar

det går att andas igen

dom vackra höstfärgerna börjar komma

hösten är min tid

trots värken denna söndag

ska jag njuta av dagen

ta till vara på allt det vackra

som finns just nu

 

anits 2 september 2018




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-09-02 13:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man får ta dagarna som de kommer och göra det man orkar med...håller med dig om att de vackra höstfärgerna börjar komma...
2018-09-26

  Lars Hedlin
Du skriver med stor inlevelse och man blir berörd!
2018-09-10

    Dan Myrbeck
Jag förstår att det är väldigt jobbigt,
har själv för tillfället värk i en tå...
2018-09-03

  MALVAA VIP
andas frisk luft
frisk luft med extra kryddor på :)
2018-09-03

  Fem hjärtan VIP
Det är något magiskt och trösterikt med hösten., hoppas att du kan få lite lindring och kan njuta av den vackraste årstiden av alla!
2018-09-03

  Niliboy
Hösten å andningen av hög å klar luft är så härligt, å det har en helande verkan. Man mår så gott av att gå ut på balkongen en stund!
2018-09-02

  morgonstjärna VIP
delvis kan jag förstå. har en vän med RA och hon har talat om och beskrivit hur det känns.
kram <3
2018-09-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP