Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser inte stjärnorna för alla mörka moln

 

 

Så mycket skit att

dyngbaggen har det svårt att

orientera sig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-02 12:18



Bookmark and Share


    J. Herward
Den dagen vi inte längre har några dyngbaggar kvar, står världen i verkligt förfall.

Skriven med precision, även i dess nätta form.

Alternativt;

"Så mycket skit
att dyngbaggen får svårt
att orientera sig"
2018-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP